Adresa:
Rruga Stavro Vinjau Nd.2, H.9, Ap.7 (Rruga e Elbasanit) (115.84 mi)
Tirana, Albania 1010
Telefon: 
Email:

Na ndiqni online per tu njohur me shume me kompanine tone! 

Klikoni ikonat e meposhtme per te na ndjekur ne rrjetet sociale dhe per tu njohur me risite e reja te IctsLab ne boten e teknologjise dhe inovacionit.